Başarı oranı en yüksek Denizli sürücü kursu'yuz!

Instagram Youtube Sürücü Kursu Denizli İletşim
Bizden Duyurular & Haberler

Sürüş Güvenliği

15.11.2021 denizli sürücü kursu sürüş güvenliği

Trafik kurallarına dikkat etmek, aracınızı en iyi şekilde kullanmak ve sağlığınızı korumak sürücü belgesine sahip olmanın en önemli gereklilikleri arasında yer alıyor. Fakat bu durumu etkileyen onlarca farklı değişken var.

Sürüş güvenliğini etkileyen başlıca unsurun ise aracın sahip olduğu güvenlik donanımları olduğunu söyleyebiliriz.

Bizler Güven Sürücü Kursu olarak en iyi Denizli sürücü kursu olmanın gururunu yaşıyoruz. Bünyemizde bulunan tüm kursiyerler, geleceğin en yetkin ve becerikli şoför adayları arasında yer alıyorlar. Tüm güvenlik unsurlarına dikkat eden, saygılı, trafik kurallarını önemseyen, başkalarına değer veren ve ülkesine faydalı olan sürücüler yetiştiriyoruz. Çıkan ehliyet soruları, en iyi Denizli direksiyon hocası ve mükemmel direksiyon eğitimi ile sizlerin ihtiyaçlarına yanıt vermeye devam ediyoruz. Sizler de kursumuza gelerek hayallerinizi çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz gelin şimdi sürüş güvenliğinizi nasıl arttırabileceğinize bir göz atalım.

Araç Farları

Sürücü belgesi sahiplerinin dikkat etmesi gereken donanımların en başında farlar geliyor. Özellikle önünüze çıkabilecek beklenmedik durumları tespit etmek ve olumsuz anlarda kendinizi güvende hissetmek için bu parçayı oldukça önemsemelisiniz.

Gece sürüşlerinde en ufak bir far hatasının bile oldukça üzücü durumlara yol açtığını söylemek mümkün. Trafikte her değişkeni hesaba katmalı ve dikkatinizi kesinlikle dağıtmamalısınız. Bunun için ise sizin konforunuza en uygun farları tercih etmeli, sürekli olarak far bakımınızı yaptırmalı ve gece bile olsa sürüş boyunca yolu detaylı bir şekilde görmeye dikkat etmelisiniz.

Emniyet Kemeri

Çoğumuz, büyük bir kaza atlatmadığımız için emniyet kemerinin değerin henüz fark edemiyoruz. Fakat emniyet kemeri, her sürücü belgesi sahibinin kullanması gereken hayati parçalardan bir tanesi. Araba gibi yüksek hızla giden ve vücudumuzun kaldıramayacağı darbelere sebep olabilecek araçlarda bu gibi önlemler bizi büyük risklerden koruyor.

Şehir içinde kısmen düşük bir hızla gitseniz bile yapacağınız ani frenler, karışabileceğiniz kazalar ve bu kazalardan sonraki yaralanmalar sağlığınıza büyük zarar verebilir. Küçük kazalarda, boyun yaralanmalarından kemik kırıklarına kadar ciddi hasarlar görülme ihtimali yüksektir. Emniyet kemeri ise sizleri çarpışma sonrası alacağınız darbelerden koruyacaktır. Bu yüzden emniyet kemeri kullanmayı kesinlikle ihmal etmemelisiniz.

Fren Sistemleri ve Yol Tutuşu

Aracınızın, olumsuz koşullarda ve seyir halinde en iyi şekilde fren yapabildiğinden emin olmalısınız. Böylece, karşınıza aniden çıkan yayalar ve çeşitli hayvanlar karşısında gerekli reaksiyonu vererek kazaları büyük oranda önleyebilirsiniz. Burada büyük iş sürücüye ve onun reflekslerine düşse de eğer aracınızda yeteri kadar güçlü bir fren sistemi yoksa kazayı durdurmanız mümkün olmuyor. Bu yüzden Güven Sürücü Kursu olarak bizler sizlere gerekli refleksleri kazandırıyor her durum karşısında antrenmanlı olmanızı sağlıyoruz. Sizlere de yol tutuşu güçlü ve güvenli fren sistemlerine sahip olan bir araç seçmek kalıyor.

Hava Yastığı

Günümüzde araçların pek çoğunda hava yastığı bulunuyor. Fakat daha önceden kaza yapmış ve hava yastığı açılmış araçlarda, sürücüler tekrar bu sistemi kurmayabiliyorlar. Unutmayın yüksek hızlarla yaptığınız kazaların büyük çoğunluğunda başınıza darbe alma ihtimaliniz kaçınılmazdır. Hava yastığı ise sizi bu risklerden koruyan yegane araçtır. Bizler tüm sürücü belgesi sahiplerine her daim hava yastığını kontrol ettirmelerini ve sağlıklarını garanti altına almalarını öneriyoruz.

Sizler de başarılı bir sürücü belgesi sahibi olmak ve sürüş güvenliğini en iyi şekilde öğrenmek için Güven Sürücü Kursu’na gelebilirsiniz. Verdiğimiz direksiyon eğitimleri, en avantajlı ehliyet fiyatları, özel çıkan ehliyet soruları ve daha pek çok ayrıcalık ile en iyi Denizli sürücü kursunda sizleri ağırlıyoruz. Sizler de en özel kursiyerlerimizden olmaya hazır mısınız?