Başarı oranı en yüksek Denizli sürücü kursu'yuz!

Instagram Youtube Sürücü Kursu Denizli İletşim
Bizden Duyurular & Haberler

Sürücü Ehliyetinizi Kaybettiğinizde Neler Yapmalısınız

13.06.2022

Sürücü ehliyeti, hayatımızın her alanına etki eden ve kaybolduğu takdirde bizi oldukça zorlu durumlara sokan eşyalarımız arasında yer alıyor. Sürücü ehliyetimizi kaybettiğimizde hemen bir telaşa kapılıyor ve yeniden mi sınavlara gireceğim endişesi içine giriyoruz.

Ancak durum hiç de sandığınız gibi değil. Sizlere ait olan sürücü belgesini kaybettiğiniz takdirde sınavlara tekrar girmenize ve tekrar eğitim almanıza gerek yok. Sadece birkaç bürokratik prosedürü yerine getirip, cüzi bir miktar ödeme yapmanız yeterli. Böylece kolayca yeni sürücü ehliyetinize kavuşabilir ve yeniden trafiğin bir parçası olabilirsiniz.

Bizler Güven Sürücü Kursu olarak yıllardır ülkemize yeni sürücüler kazandırıyor ve herkesin yetkin bir şekilde araç kullanabilmesini sağlıyoruz. Kursumuzda verdiğimiz direksiyon eğitimlerinde, herkesle bireysel bir biçimde ilgilenerek, optimum düzeyde gelişim sağlıyoruz. Çıkan ehliyet soruları, uygun ehliyet harç fiyatları ve yakaladığımız başarılar ile en iyi Denizli sürücü kursu olmaya devam ediyoruz. Sizler de bizi tercih ederek hayallerinizin peşinden koşabilir ve kolayca ehliyet sahibi olabilirsiniz. İsterseniz gelin şimdi sürücü ehliyetinizi kaybettiğinizde neler yapmalısınız adım adım bunu inceleyelim.

1. Randevu

Sürücü ehliyeti teslim alma ve yeniletme işlemi ilçenize bağlı nüfus müdürlüklerinden yapılıyor. Sizler de kayıp ehliyet yeniletme işlemini çevrenizdeki bir nüfus müdürlüğü vasıtası ile halledebilirsiniz. Nüfus müdürlüğünün internet sitesine girerek boş bir tarihe randevu alın ve bu tarihe kadar aşağıda belirteceğimiz belgeleri hazırlayın. Yeniletme işlemi sandığınızdan çok daha kolay olacak!

2. Sağlık Raporu

Nasıl ki sürücü ehliyeti çıkartırken kendimize bir sağlık raporu çıkartıyorsak, sürücü belgemizi yeniletirken de yeni bir sağlık raporuna ihtiyaç duyuyoruz. Çevrenizdeki devlet ve üniversite hastanelerinden veya sağlık ocaklarından bu sağlık raporunu kolayca elde edebilirsiniz. Böylece hiçbir sorun yaşamadan kayıp ehliyet yenileme işleminizi tamamlayabilirsiniz.

3. Ücretler

Sürücü ehliyeti çıkarma işlemi, bürokratik bir süreç olduğu için karşımıza bu işlem sırasında ödeyeceğimiz imza ve değerli kağıt bedelleri çıkıyor. Eski tip sürücü belgesine sahipseniz, bu  vesile ile sürücü belgenizi yenileyebiliyor ve zaman aşımı derdinden kurtulabiliyorsunuz. Çeşitli imza ve değerli kağıt bedelleri ile birlikte ücretinizi ödedikten sonra, nüfus müdürlüğünde işlemlerinize devam ediyorsunuz.

4. Belgeler

Tabii ki sadece ücret ve sağlık raporu ile işlemler tamamlanmıyor. Ehliyet yeniletirken yanınızda birtakım fotoğraf ve belgeleri de götürmek zorundasınız. Bunlar; 1 adet biyometrik fotoğraf, sürücü belgesi olabileceğinize dair belge, nüfus belgesi, kan grubu belgesi, gerekli ücretleri ödediğinizi kanıtlayan bir belge ve kaybettiğiniz sürücü belgesinin yenisini istediğinize ait bir dilekçe. Tüm bu belgeler ile nüfus müdürlüğünüzden başvuru yaptığınız takdirde en kısa sürede sürücü ehliyetiniz yenilenecek ve sizler de tekrardan araç kullanmaya başlayabileceksiniz.

5. Geçici Ehiyet

İlk defa ehliyetinizi alırken gerçek ehliyetiniz sizlere kargolanana kadar sizlere verilen bir belge bulunur. İşte bu belge, yeni ehliyet çıkartırken de sizin yardımcınız oluyor. Kargo süresinin uzaması veya bu boşlukta araç kullanımına ihtiyacınız olması durumlarında bu geçici ehliyeti gönül rahatlığı ile kullanabiliyorsunuz.

Sürücü ehliyeti alma ve araçlar hakkında daha çok bilgi edinmek istiyorsanız sizler de Güven Sürücü Kursu’nu takip edin. Yıllardır biriktirdiğimiz deneyimler, başarılı iş arkadaşlarımız ve istekli kursiyerlerimiz ile birlikte geleceğe umutla bakıyoruz. Verdiğimiz özel direksiyon eğitimleri, teorik trafik eğitimleri, en iyi Denizli direksiyon hocası ve daha pek çok ayrıcalıklı avantajlarımız ile büromuzda sizleri bekliyoruz. Sizler de daha fazla beklemeyin ve sizleri hayallerinize kavuşturacak bu sıcak yuvanın bir parçası haline gelin!