Başarı oranı en yüksek Denizli sürücü kursu'yuz!

Instagram Youtube Sürücü Kursu Denizli İletşim
Bizden Duyurular & Haberler

Şehirlerarası Yolculuklar için Altın Değerinde Tavsiyeler

22.06.2022 uzun yol denizli

Sürücü belgesi aldığınızda ilk yapmak istediğiniz şey uzun bir yola çıkıp kafanızı dinlemek ve bir nevi terapiye girmek olabilir.

Fakat ilk defa uzun yola çıkıyorsanız ya da uzun yolculuklarınızı daha keyifli ve güvenli geçirmek istiyorsanız sizlere birkaç tavsiyemiz var. Bu tavsiyeler hem sizin rahatınız açısından hem de bütçeniz açısından sizlere oldukça büyük faydalar sağlayacaktır. Bu tavsiyelere uyduğunuzda, yolculuğunuzun daha iyi geçtiğini ve daha az benzin kullandığınızı sizler de fark edebileceksiniz.

Bizler Güven Sürücü Kursu olarak kursiyerlerimizin hepsine özel ilgi ve alaka gösteriyor, onların derslerden maksimum verimi almalarını sağlıyoruz. Onların ilgi alanlarını özenle seçiyor ve derslerimizde onların anlayacağı tarzda eğitimler vermeye çalışıyoruz. Deneyimlerimizi kullanarak en iyi Denizli sürücü kursu olmanın gururunu yaşıyoruz. Sizler de bizi tercih ederek eğlenceli bir direksiyon eğitimi alabilir, çıkmış ehliyet soruları ile destekli teorik eğitimlerimiz sayesinde sınavı başarı ile geçebilirsiniz. Şimdi gelin şehirlerarası yolculuklar için sizlere vereceğimiz tavsiyelere bir göz atalım.

Sürüş Tekniğinizi Belirleyin ve Ani Kararlar Vermeyin

Şehirlerarası yolculuklarda, karşınıza değişik durumlar çıkabilir. Sizler de bu durumların hepsinde bir karar verip onu uygulamalı ve arada kalmamalısınız. Çünkü yüksek hızlarda giderken karar değiştirdiğinizde, oldukça kötü durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Örneğin kafanızda bir hız limiti oluşturup hız sınırlayıcısını açabilirsiniz. Ya da hangi şeritte gideceğinizi baştan belirleyerek o şeritten ayrılmayabilirsiniz. Bunlar basit ama sizlerin sürüşünü bir o kadar da rahatlatacak tavsiyelerdir. Bu yüzden ani kararlardan kaçınmalı ve yol boyunca nasıl bir sürüş geçireceğinizi önceden belirlemelisiniz.

Kesinlikle İdeal Hız Sınırları İçerisinde Yol Alın

Şehirlerarası yollarda giderken, belirli hız sınırları içerisinde yer almak yakıt tüketiminizi önemli ölçüde azaltıyor. Bu yüzden sizlere vereceğimiz yakıt sınırları içerisinde yer alırsanız oldukça bütçe dostu bir yolculuk geçirebilirsiniz. Saatte 80 ila 90 kilometre hızlar arasında yer değiştirirseniz, yakıt tüketiminizin oldukça azaldığını göreceksiniz. Hatta saatte 120 kilometreye göre kıyaslama yaptığınızda, neredeyse yüzde 30 oranında bir tasarruf elde edebilirsiniz. Aracınızın modeline ve yolun uzunluğuna bağlı olarak değişebilecek bu yüzdeyi sizler de test edebilir ve aracınızın en ideal hız sınırlarını sizler kendinize göre çizebilirsiniz.

Uzun Yolculuğa Göre Önceden Hazırlıklar Yapın

Araba sürmek her ne kadar eğlenceli bir aktivite olsa da uzun yolculuklar beklediğinizden çok daha zorlu olabilir. Örneğin yanınızdaki kişiler uyumaya başladığında veya sohbet bir süreliğine kesildiğinde sizin de uykunuz gelebilir. Bu durum büyük zorluklar yaşamanıza sebep olacağı için kesinlikle önlem almalısınız ve hazırlıklar yapmalısınız. Örneğin yola çıkmadan önce yanınızdakilere ve kendinize yetecek kadar kahve getirebilirsiniz. Uykunuz geldikçe kahve içebilir ve yolculuğunuzda daha dinç olabilirsiniz. Bunun yanı sıra en basitinden kendinize bir müzik listesi oluşturup yol boyunca bunu dinleyebilirsiniz. Her ne kadar ufak bir tavsiye olsa da yolculuğunuzun kalitesini önemli ölçüde arttıracaktır. Bunun yanında aracınızın son kontrollerini yapmayı ve yola çıkmadan aracınızı da uzun yola hazırlamayı unutmayın.

Sizler de rahatça şehirlerarası yolculuk yapmak ve trafikte daha rahat olmak istiyorsanız, Güven Sürücü Kursu’nun eğitimlerine katılarak bunu çok kolay bir biçimde başarabilirsiniz. Bünyemizdeki üst seviye direksiyon hocaları ile sizlerin en kaliteli eğitimi almasını sağlıyor ve sizleri usta bir şoför haline getiriyoruz. En iyi ehliyet harç fiyatları, en iyi Denizli sürücü kursu ve en iyi direksiyon eğitimi için bizleri tercih edin. Gelin mutlu yarınlara sizinle birlikte yürüyelim.