Başarı oranı en yüksek Denizli sürücü kursu'yuz!

Instagram Youtube Sürücü Kursu Denizli İletşim
Bizden Duyurular & Haberler

Denizli Adalet Mahallesinde Sürücü Kursu!

21.06.2019 Denizli Ehliyet Haberleri

Denizli Adalet mahallesinde 3. şubemizi açarak sürücü kursu olarak sizlere artık daha da yakınız! Şubelerimizi bir yenisini daha ekliyor, Denizli’de sürücü kursu kavramını genişletiyoruz.

Denizli Adalet Mahallesinde Sürücü Kursu!

Denizli ilinde faaliyet gösteren Güven Sürücü Kursumuz, yeniliklerine ve eğitim şubelerine bir yenisini ekleyerek devam etmektedir. Güven Sürücü Kursumuz, yıllardır Denizli ilinde trafiğe çıkmak isteyen pek çok sürücü adayının trafik eğitimlerini üstlenmektedir. Sürücü Kursumuz uzun süredir il kapsamında ve sürücü kursları içerisinde verdiği eğitim ve dürüstlük ilkeleriyle ön plana çıkıyor.

 

Kurs verilen eğitimin haklı gururunu yaşamakla beraber Denizli'de 3. şubesini açarak, eğitim hayatına bir yenilik daha getiriyor. Güven Sürücü Kursu'na ait olan 3. şube Adalet Şubesi olarak yeni dönemde sürücü adaylarını karşılamaya hazırlanıyor. Adalet şubesine giderek, yeni dönem ehliyet ve trafik eğitimleri için kayıt işlemlerini başlatabilirsiniz.

3. Adalet Şubesi'nin adresi Adalet Mah. 10043 Sk. No: 6A/1 Merkezefendi / DENİZLİ olarak geçmektedir. Dilerseniz kurs yetkilileriyle de 0258 263 01 25 numaralarından irtibat kurabilirsiniz.

 

ADALET ŞUBESİ VE EHLİYET İŞLEMLERİ

 

Denizli Sürücü Kursu bünyesinde 3. şube olarak faaliyete geçen Adalet Şubesinden tüm ehliyet işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Uzman kadronun dahil olduğu kursta, teorik derslerin tamamı animasyon destekli alt yapıyla verilmektedir. Bu sayede sürücü adaylarının trafiğe çıkmadan önceki stres ve korkuları da en aza indirilir.

Şube içerisinde M, A1, A2, A, B1, B, B(Engelli), BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE, F, G ve K ehliyet sınıflarına ait kurslar verilmektedir. Kursların tamamı son donanıma sahip araçlarla verilmekte olup, eğitim pistleri ve şehir içi rotalar tercih edilmektedir. Dilerseniz kurslarda Denizli direksiyon dersi konusunda ekstra dersler de alabilirsiniz.