2022 Ehliyet Ders Başlama Tarihleri

Yeni yılda yeni kararlar alıyor ve ehliyet sahibi olmak istiyorsanız Güven Sürücü Kursu’na hoş geldiniz. Güven Sürücü Kursu, uzman direksiyon hocaları ile verdiği eğitimler sonucunda tüm kursiyerlerine başarılı bir sezon vaat ediyor. Sizler de iyi eğitimler alarak kolayca sürücü ehliyeti sahibi olmak istiyorsanız hemen 2022 ders başlama tarihlerimizi inceleyin. Katıldığınız teorik dersler ve direksiyon eğitimleri sonucunda yüksek bir sınav sonucu ve rahatlıkla alınmış bir ehliyet sizleri bekliyor olacak.

DERS BAŞLAMA TARİHLERİ SINAVA GİRECEK SERTİFİKA TÜRLERİ
11 Şubat 2022 M-A1-A2-A-B1-B
11 Mart 2022 M-A1-A2-A-B1-B
12 Nisan 2022 M-A1-A2-A-B1-B
11 Mayıs 2022 M-A1-A2-A-B1-B
11 Haziran 2022 M-A1-A2-A-B1-B
14 Temmuz 2022 M-A1-A2-A-B1-B
11 Ağustos 2022 M-A1-A2-A-B1-B
13 Eylül 2022 M-A1-A2-A-B1-B
11 Ekim 2022 M-A1-A2-A-B1-B
11 Kasım 2022 M-A1-A2-A-B1-B
12 Aralık 2022 M-A1-A2-A-B1-B

11 Şubat itibari ile başlayan derslerimiz, tüm sürücü olmak isteyen adaylar için özel olarak hazırlanmıştır. Her ay belirli sayıda kontenjan açılarak, sınırlı sayıda aday alımı yapıyoruz. Bu yüzden kararınızı bir an önce vermeli ve iyi bir direksiyon eğitimi almak için elinizi çabuk tutmalısınız. Her ay başlayan ders programlarımız sayesinde, yılın dilediğiniz vakti ehliyet almak için ilk adımı atabilirsiniz.

Derslere başlamak ve kursumuza kayıt olmak için belirli belgeler gerekiyor. Bu belgeleri temin ettiğinizde Güven Sürücü Kursu ile yeni bir yola giriyorsunuz. Bu süreçte ilk önce teorik eğitim, ardından elektronik sınav ve geçerli not aldığınız takdirde direksiyon eğitimi sizleri bekliyor olacak. Tüm bu adımlarda kurs olarak sizlerin yanında olacak ve gerekli tüm bilgileri sunacağız.

Sınav Başvurusu Ne Zaman Yapılıyor?

2022 ehliyet sınavı başvuru tarihleri tüm illerde her ayın 1’i ile 10’u arasında yapılıyor. Sürücü kursumuza kayıt yaptırdığınız tarihi ve teorik eğitimlerimizin başladığı tarihi baz alarak, en yakın zaman aralığında olan sınav tarihlerinde başvuru yapmalısınız. Burada önemli olan kursumuzdan aldığınız teorik eğitim ile ehliyet sınavının art arda olmasıdır.

Güven Sürücü Kursu kaliteli teorik eğitiminin yanı sıra, sınava çalışmanız için ek bir kaynak da sunuyor. Tüm bu verilen desteğin sonunda, gireceğiniz elektronik ehliyet sınavında başarılı bir puan alabilirsiniz. Geçer not aldığınız takdirde direksiyon eğitimlerine devam edebilirsiniz. Bu eğitimler sonucunda gireceğiniz direksiyon sınavı son aşama olacaktır. Yanınızda denetleyici bir eğitmen ile yapacağınız bu sınavdan da geçer not aldığınız takdirde ehliyet almaya hak kazanacaksınız. Güven Sürücü Kursu tarafından alacağınız sertifika ile ehliyet için İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nden randevu alarak son adımı da tamamlayabilirsiniz. Ve işte ehliyetiniz hazır!

2022 Ehliyet Fiyatları ve Harçları

2022 yılında sürücü kursu ücretleri, ehliyet fiyatları ve ehliyet harçları ile ilgili bilgi almak istiyorsanız buraya tıklayın. Web sitemizde 2022 ehliyet sezonuna ait gerekli tüm bilgiler bulunuyor. Web sitemizi inceleyerek sınav tarihlerine, güncel ehliyet fiyatlarına, ehliyet için gerekli belgelere ve merak ettiğiniz her sorunun cevabına ana sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Denizli Sürücü Kursları

Denizli sürücü kursları arasında ilk sırada yer alan, tüm sürücü adaylarının memnuniyet bildirdiği Güven Sürücü Kursu, 2022 yılında da faaliyetlerine devam ediyor. Yeni ve profesyonel kadrosu ile üstün bir eğitim sunan kurs, şubat ayında başlatacağı eğitimleri ile yeni sürücüler yetiştirmek için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle Denizli’de yaşayanlar için bir numaralı tercih olacak sürücü kursu, uygun fiyatları ve eğitim saatleri ile sürücü adaylarının en uğrak yeri arasında konumlanıyor. Ehliyet alma süreci ile yakından ilişkili, her adımda adayları ile iletişimde kalan, gerekli belgelerin hazırlanması gibi tüm sürecin yöneticisi Güven Sürücü Kursu ile siz de ehliyet almak için birlikte çalışabilirsiniz. Trafikte rahat bir sürüşe sahip olmak, güvenle aracınız ile yolculuk yapmak istiyorsanız Denizli’nin en iyi kursu Güven Sürücü Kursu sizlerle!