2024 Ehliyet Ders Başlama Tarihleri

Yeni yılda ehliyet almayı kendine hedefleyenler ya da artık geciktirmeye son verip ehliyet almak için doğru zaman bu yıl diye düşünenler Güven Sürücü Kursunda buluşuyorlar. 2024 yılında yepyeni güncellemeler ve uzman direksiyon hocalarımız ile sürücü kursumuzda en kaliteli ehliyet eğitimini veriyoruz. Size uygun ders tarihlerini seçerek alacağınız teorik eğitim ve direksiyon dersleri ile bu yıl sürücü belgesine kavuşabileceksiniz.

2024 yılı için oluşturduğumuz ehliyet kursu planımız sizlerin kişisel ihtiyaçlarına ve günlük programlarına uygun bir şekilde tasarladık. Bu yıl oluşturduğumuz kurs programı ile esnek ders tarihleri sunarak her öğrencinin rahatlıkla programa dahil olabilmesine imkan sunuyoruz. Sürücü adayları yoğun iş programları veya diğer etmenleri göz önüne alarak kendilerine uygun ders tarihlerini seçebilirler. İşte yeni yıl için hazırladığımız ve sürücü sınıflarını da belirttiğimiz 2024 ehliyet kursu ders başlama tarihleri:

DERS BAŞLAMA TARİHLERİ SINAVA GİRECEK SERTİFİKA TÜRLERİ
11 Ocak 2024 M-A1-A2-A-B1-B
13 Şubat 2024 M-A1-A2-A-B1-B
12 Mart 2024 M-A1-A2-A-B1-B
16 Nisan 2024 M-A1-A2-A-B1-B
13 Mayıs 2024 M-A1-A2-A-B1-B
11 Haziran 2024 M-A1-A2-A-B1-B
11 Temmuz 2024 M-A1-A2-A-B1-B
13 Ağustos 2024 M-A1-A2-A-B1-B
11 Eylül 2024 M-A1-A2-A-B1-B
11 Ekim 2024 M-A1-A2-A-B1-B
12 Kasım 2024 M-A1-A2-A-B1-B
11 Aralık 2024 M-A1-A2-A-B1-B

Tabloda belirlediğimiz tarihlerden size uygun olanı seçerek Denizli Güven Sürücü Kursumuza kayıt yaptırabilirsiniz. Belirlediğiniz tarih için size uygun ders saatleri ayarlanarak yapılacak direksiyon dersleri ile kolaylıkla sürücü belgenize kavuşabileceksiniz. Fakat önemli bir bilgilendirme yapmalıyız ki profesyonel hocalarımızdan eğitim alabileceğiniz ehliyet kursumuza kayıt yaptırmak için elinizi çabuk tutmalısınız. Oluşturduğumuz her ders başlangıç tarihi için belirlediğimiz sınırlı kontenjanlarımız dolmadan kayıtlarınızı yaptırmak için hemen bize ulaşın!

Ehliyet Kursu Ders Süreci

İstediğiniz zaman aralığı için ders kayıtlarınızı oluşturduktan sonra ders süreci nasıl ilerleyecek diye merak edenler için kısa bir özet geçelim. Hangi ehliyet sınıfı için eğitim alacağınıza karar verdikten ve gerekli evraklar ile ehliyet kursu kaydınızı tamamladıktan sonra sıra ders sürecine geliyor. Kursumuza öncelikle teorik dersleri vererek başlıyoruz. Dersleri tamamladıktan sonra teorik sınav için başvuru yapmanız gerekiyor. Genellikle sınav başvuruları her ayın 1’i ve 10’u arasında yapılıyor. Sınav başvurusu yaparken aynı zamanda sınav ücretini de yatırmanız gerekiyor. Sınav ücretini Milli Eğitim Bakanlığının ödeme sitesi üzerinden ya da ehliyet kursu aracılığı ile yapabilirsiniz. Sınavda 70 puan barajının altında kalmadığınız sürece geçmiş sayılıyorsunuz.

Teorik sınavda başarılı olduktan sonra ise direksiyon dersi bölümüne geçiyoruz. Direksiyon dersleri seçtiğiniz ehliyet sınıfında belirlenmiş olan ders saatlerine göre verilir. Her ehliyet sınıfının ders saati farklı olduğu için sizlere özel planlamalar ile eğitim verilir. Ders saatlerini profesyonel eğitmenlerimiz ile tamamladıktan sonra ehliyet sınavı için belirlenen ücreti yatırarak belirlenen tarihte direksiyon sınavına girerek kursu tamamlamış olacaksınız. Güven Sürücü Kursu sayesinde direksiyon sınavına çok iyi şekilde hazırlanmış şekilde girecek ve sınavı başarı ile tamamlayabileceksiniz.

 

Denizli Güven Sürücü Kursu

Denizli’de hem bütçenize uygun hem de uzman eğitim veren bir ehliyet kursu arayanlar için en doğru tercih Güven Sürücü Kursu! Yıllardır bu sektörde çalışan ve işini en iyi yapan hocalarımız ve diğer çalışanlarımız ile sizlere istediğiniz eğitimi sağlıyoruz. Türkiye'nin en büyük sorunlarından olan eğitimli sürücü eksiğini kapatarak trafiğe iyi eğitimli aday sürücüler kazandırıyoruz. Bir çok ehliyet sınıfı için eğitim sağlayan birçok eğitmenimiz sayesinde istediğiniz aracı kullanma yetkisi tanıyan sürücü belgenize kavuşabilirsiniz.

Karmaşık gözüken ehliyet alma sürecini sizler için kolaylaştırmak için çabalıyoruz. Yapmanız gereken işlemler, alacağınız eğitim süreci, stresli sınav dönemini sizler için daha anlaşılır hale getiriyoruz. 2024 yılında piyasaya göre çok uygun ehliyet kursu fiyatları sunarak bütçenizi de düşünüyoruz. Artık ehliyetsiz geçen yılları geride bırakarak bu yıl siz de sürücü olarak trafiğe dahil olmak istemez misiniz? Öyleyse hadi gelin siz de Güven Sürücü Kursuna kayıt yaptırarak şimdiden ehliyet almaya bir adım daha yaklaşın.