2019 Denizli Ehliyet Sınav Tarihleri

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sürücü kursu müfredatımız, her dönemde sürücü adaylarını ehliyet sınavına hazırlıyor. Kursumuz, Denizli ilinde faaliyet gösteren ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ders programına sahip bir kurumdur. Denizli sürücü kursları kategorisinde üst sıralarda yer alıyoruz.
 
Trafikte güvenli araç kullanımı konusunda,  bütün pratikte ve teoride dersler müfredata uygun bir şekilde verilmektedir. Dönemsel gerçekleştirilen kursumuzun eğitim sonunda sınav yapılmaktadır. Bu sınavlarda başarı kazanan kursiyerlerimiz ehliyet almaya hak kazanmaktadır. Trafik İl Müdürlüğü, başarı sağlayan kursiyerlere ehliyetlerini vermektedir. 
 

Denizli Ehliyet Sınavı

 
Sınav sonunda başarı seviyesinin belirlenmesi için kursiyerlerimiz sınava tabi tutulmaktadır. Daha önceki dönemlerde Ehliyet sınav tarihleri sezon başında belirleniyordu. Teorik ve direksiyon sınavı olmak üzere iki kategoride açılan sınavlar, başarı seviyesinin belirlenmesinde önemli rol oynuyor. 
 
Teorik sınavlar, artık bilgisayar ortamında online olarak gerçekleşen elektronik ehliyet sınavı şeklinde oluyor. Test şeklinde gerçekleşen teorik sınavlar, bilgiye dayalıdır. Kursiyerin trafik konusundaki bilgisi, bu sınavlar sonunda belirlenmektedir. Sınavlarda başarı sağlayan öğrenciler, direksiyon sınavına katılmak amacıyla direksiyon eğitimi görerek hak kazanır. 
 
Direksiyon sınavları uygulamalı sınavlardır. Bu sınav için kursiyerler için zaman ve mekan belirlenmektedir. Trafik İl Müdürlüğünün belirlediği pistte direksiyon sınavı gerçekleştirilmektedir. Teorikte ve pratikte öğrenilen bütün bilgiler, direksiyon sınavında pratiğe dökülmektedir. Ehliyet sınavının en zor kısmı pratik bölümdür. Emniyet kemeri, direksiyon kullanımı, şerit kullanımı, sollama, sinyalleri kullanma, aynaları kullanma ve ışıklarda durma gibi konular, direksiyon sınavının en önemli konulardır. 
 
Direksiyon sınavlarında, sınav tarihi belli günlerde gerçekleşiyordu. Sınav sonunda sınav ücreti, İl Milli Eğitimin sınav kontrolü ve sınav açıklama tarihleri sitemizde ilan ediliyordu. Kursumuz 'randevulu' sisteme geçerek, bu kategoride pratik çözüm seçeneklerini bir araya getirdi. Denizli ehliyet kursları konusunda sormak istediğiniz soruları müşteri hizmetlerimize sorabilirsiniz. 
 

Eski Ehliyet Sınav Sistemi

 
Milli Eğitim Onaylı ders müfredatımızda, ehliyet sınavları, kurs eğitimi sonunda verilmekteydi. Uygulamalı direksiyon sınavları için tarih belirleniyordu. Kursiyerlerimiz bu tarihlerde sınav yerinde beklemek zorunda kalıyordu. Bu durumda kursiyerlerimizin motivasyonu azalıyordu. Sınav günü bütün işlerini iptal etmek zorunda kalıyordu. Bu uygulama, sınav görevlileri ve öğrenciler için zaman kaybına neden oluyordu.
 
Ehliyet sınavlarında zaman kaybı veya bekleme olayı olmadığı için her hangi bir problem meydana gelmemektedir. Kursumuz düzenli ve disiplinli bir şekilde ders programını uygulamaktadır. Ders programı sonunda test usulü ile gerçekleştirilen teorik sınavlar, düzenli bir şekilde devam etmektedir.
 
Deneyimli ve tecrübeli eğitmenlerimiz, teoriğe dayalı derslerde ve uygulamalı derslerde, maksimum başarı için gerekli eğitim programını düzenli bir şekilde uygulamaktadır. 
 

Yeni Ehliyet Sınav Sistemi


Denizli Sürücü Kursları Ehliyet Sınavı

 
Bu sistem, zaman kaybını önlemek ve kursiyerin motivasyonunu artırmak adına tasarlanmıştır. Kursiyerlerimiz, derslere girdikten sonra, teorik sınavlara girmektedir. Bu sınavlar belli tarihlerde gerçekleşiyor. Direksiyon sınavında ise randevulu sisteme geçmiştir. Randevulu sistemde, teorik sınavlara giren öğrenciler, belirlenen randevu tarihlerinden birini tercih ederek direksiyon sınavına girebilmektedir. Bu uygulama ile sınav yerindeki bekleme süresi minimuma düşmektedir. Sınavı kaçırmamak adına, sınavdan çok önce sınav yerine gelmek zorunda kalmıyorsunuz. Randevu saatinde sınav yerine gelerek direksiyon sınavına giriyorsunuz.
 
Milli Eğitim Bakanlığı onaylı randevulu direksiyon sınav sistemimiz, yeni dönem ders programı kategorisindedir. Diğer derslerin sınavları bittikten sonra sitemizde randevu sistemi aktif hale gelecektir. Randevu tarihlerinden istediğinizi tercih ederek, sınav yerinde saatlerce beklemenize gerek kalmıyor. Yeni uygulamaya giren randevu sistemi sayesinde zaman kaybı tamamen ortadan kalkmaktadır. Randevu saatinde sınav yerinde olmayan öğrenciler, yeniden randevu almak zorundadır. 
 
Bu sistemde, sınav saatinde önce hazır bulunmalısınız. Randevulu sistemde, kısa sürede sınav işlemi gerçekleşmektedir. Dönem sonunda gerçekleşen sınavlarda belirlenen barajı geçen kursiyerler, ehliyet almaya hak kazanmaktadır. 

 

Sınav tarihleri gerekli düzenlemelerin ardından belirlendiğinde tüm kursiyerlerimize mesaj olarak iletiliyor, randevu sistemi üzerinden dilediği saate randevu alınması sağlanıyor…